0400-540666

HYVINVOINTIPALVELUT

KUNTOSALI

Fysioterapeuttimme ja naprapaatti tekevät myös henkilökohtaisia kuntosaliohjelmia sekä asiakkaillamme on omaharjoittelumahdollisuus molempien toimipisteidemme kuntosaleilla. Pidämme myös ryhmäliikuntatunteja työikäisille, ikäihmisille ja yhdistyksille.

Otathan yhteyttä toimistoomme ryhmäliikuntatunneista, järjestämme mielellämme ryhmiä tarpeen mukaan.

Otathan yhteyttä toimistoomme myös kuntosaliohjauksista, terapeuttimme ottavat Sinuun yhteyttä ja sopivat ajan sekä kartoittavat puhelimitse ensin toiveesi kuntosaliohjaukseen liittyen.

Maksuvälineenä käy myös Smartum ja ePassi.
Kuntosaliohjaus 60 min + kirjalliset ohjeet / 100 €
Kuntosali kertamaksu / 4 €
Ryhmäliikuntatunnien hinnat vaihtelevat ryhmän mukaan

Ajanvaraukset/yhteydenotot: 0400540666

Kuntosalipalvelut

Treenaa hyvässä seurassa!

RYHMÄLIIKUNTA

Porukassa on aina hauskempaa! Tarjoamme ryhmäliikuntatunteja työikäisille, ikäihmisille ja yhdistyksille molempien toimipisteidemme kuntosaleilla.

YKSILÖLLISET KUNTOSALIOHJELMAT

Fysioterapeutti voi laatia sinulle yksilöllisen kuntosaliohjelman, jota voit harjoittaa itsenäisesti.

OHJATTU HARJOITTELU

Ohjattu harjoittelu tapahtuu yhdessä fysioterapeutin kanssa. Näin harjoittelu on tehokasta ja turvallista!


Neurosonic-hoitomenetelmä

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia ja ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu.
Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa. Tämän lisäksi värähtely tehostaa nestekiertoa, joka kuljettaa ja poistaa tulehdusta aiheuttavia kuona-aineita pois vaurioituneesta kohdasta. Kun kudokset saavat enemmän energiaa lisääntyneen verenkierron johdosta, ne myös toimivat paremmin. Näin palautuminen nopeutuu ja toimintakyky paranee.

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.

Neurosonic-hoidossa asiakas makaa patjan päällä. Tässä on valittavana erilaisia hoito-ohjelmia eri tarpeisiin, esimerkiksi palautumiseen ja rentoutumiseen on oma hoito-ohjelma. Hoito-ohjelmia on eri pituisia, yleisesti käytetään 30–45 min hoitoa.

Tämä hoitomenetelmä toimii usein parhaiten sarjahoitona. Hoidot voi ottaa esimerkiksi 3–5 hoitokäynnin sarjana, aluksi hoidot voivat olla kahdesti viikossa ja sitten harvemmin.


Neurosonic-hoidon vaikutukset

• Edistää unen laatua ja nukahtamista
• Edistää verenkiertoa
• Nopeuttaa aineenvaihduntaa ja nestekiertoa
• Edistää palautumista
• Laskee turvotusta
• Rentouttaa lihaksia
• Aktivoi lihasten toimintaa
• Lievittää kipua
• Vähentää henkistä ja fyysistä jännitystä ja ahdistusta
Hoidon hinta: 20 € / krt
Neurosonic ajanvaraus: 0400540666
Porthanintie 2
44500 Viitasaari
P. 0400540666
viitasaari@tasmahoito.fi
Katso kaikki yhteystietomme
Asematie 5
44800 Pihtipudas
P. 0400540666
ma-to 8-17
pe 8-15
tai sopimuksen mukaan
Tietosuojaseloste
Nettisivujen toteutus: