0400-540666

Jalkaterapia / Jalkojen hoito

Jalkaterapia tuo helpotuksen alaraajan kipuun sekä iho- ja kynsiongelmiin. Jalkaterapeutti edistää jalkaterveyttä tutkimalla, hoitamalla ja ehkäisemällä alaraajan tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä iho- ja kynsiongelmia. Säännöllinen jalkojen hoito on tärkeää kaikille, erityisesti ikäihmisille ja diabeetikoille.

Lähes kaikilla on alaraajaan liittyviä ongelmia jossain vaiheessa elämää. Ehkä sääresi kipuilee treenin jälkeen tai vaivanasi on arkea haittaava jalkasärky. Kenkien käyttö voi olla tuskallista, jos kärsit sisäänpäin kasvaneesta kynnestä. Jos olet diabeetikko, jalkojen ihorikkojen ehkäisy on erityisen tärkeää. Jalkavaivoista ei tarvitse kärsiä. Jalkaterapeuttimme auttaa kaikissa lonkasta alaspäin esiintyvissä tuki- ja liikuntaelinvaivoissa sekä jalkojen iho- ja kynsiongelmissa.

Jalkaterapia soveltuu kaikenikäisille ja hoito räätälöidään jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.  Voit tulla jalkaterapiaan palvelusetelillä, maksusitoumuksella tai asiakkaan itsensä maksavana.

APUA KIPEISIIN JALKOIHIN


- jalkojen perushoito (kynnet ja iho), ota mukaan puhtaat sukat
- manuaalinen käsittely (hieronta ja mobilisaatio)
- kynsiongelmiin liittyvät hoidot (esim. kynnenoikaisu)
- yksilölliset varpaiden oikaisuun tarkoitetut tuet
- diabeetikon ja reumaatikon jalkaongelmien hoito
- jalkojen omahoito-ohjeet
- jalkojenhoitotuotteiden myynti
- tukisukkien mittaus, välitys- ja tilausmyynti
- jalkineneuvonta
- kävelyn analyysi, alaraajakipujen analysointi
- yksilölliset tuki- ja kevennyspohjalliset, ota mukaan kengät joihin tukipohjalliset ovat tulossa

Jalkaterapian hoitokohteet


Jalkaterapiassa kuntoutetaan alaraajojen, varsinkin nilkan ja jalkaterän alueen kipuja, asentomuutoksia, lihaskireyksiä ja lihasepätasapainoa.


Tyypillisimmät jalkavaivat, joita vastaanotolleni tulevat ovat kipeä vaivaisenluu, kipeä päkiä, kipua jalkaterän ulkosyrjässä, kipua jalkaterän päällä, kipua kävelyn aikana, vasaravarpaat ja iho- ja kynsimuutosten ennaltaehkäisy ja hoito.

varaa aika
Porthanintie 2
44500 Viitasaari
P. 0400540666
viitasaari@tasmahoito.fi
Katso kaikki yhteystietomme
Asematie 5
44800 Pihtipudas
P. 0400540666
ma-to 8-17
pe 8-15
tai sopimuksen mukaan
Tietosuojaseloste
Nettisivujen toteutus: