ILAHDUTA LAHJAKORTILLA!

Täsmähoidon lahjakortti on mukava ja 
hyödyllinen lahja lähimmäiselle

Tilaa Täsmähoidon lahjakortti

Voit tilata Täsmähoidon lahjakortin valitsemallasi summalla alla olevalla lomakkeella. Lahjakortti käy molemmissa toimipisteissämme Viitasaarella ja Pihtiputaalla. Lahjan saaja saa itse valita palvelun laajasta terveys- ja hyvinvointipalveluiden valikoimastamme. Lahjakortti on digitaalinen tai tulostettu versio, riippuen kumman toimitustavan valitset. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostohetkestä, eikä sitä tarvitse käyttää kerralla.

Tilauksesi jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet lahjakortin maksamiseen. Lähetämme lahjakortin digitaalisesti ilmoitettuun sähköpostiin tai postitamme lahjakortin 3 arkipäivän kuluessa maksusta.

Käyttöohje:
Lahjakortti tulee esittää maksun yhteydessä. Voit näyttää lahjakortin suoraan älylaitteeltasi, tai halutessasi tulostaa sen mukaasi. Lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Itsenäisten ammatinharjoittajien hieroja Anita Karvosen ja naprapaatti Meri Räsäsen lahjakorttien tilaus yhteystiedoista henkilöiden esittelyjen alta löytyvistä puhelinnumeroista tai paikan päältä toimipisteestä.

  Valitse lahjakortin arvo

  Voit myös syöttää haluamasi arvon lahjakortille

  Maksutiedot

  Lahjakortin saaja

  Lahjakortin toimitustapa

  Lahjakortin postitusosoite


  Porthanintie 2
  44500 Viitasaari
  P. 0400540666
  viitasaari@tasmahoito.fi
  Katso kaikki yhteystietomme
  Asematie 5
  44800 Pihtipudas
  P. 0400540666
  ma-to 8-17
  pe 8-15
  tai sopimuksen mukaan
  Tietosuojaseloste
  Nettisivujen toteutus: